NEUROFEEDBACK BIJ VOLWASSENEN

Vaak is er bij volwassenen sprake van aspecifieke klachten. Daarbij kunt u denken aan slapeloosheid, vermoeidheid, stress, prikkelbaarheid of depressie. Deze klachten ontstaan gaandeweg en men denkt er mee te leren leven. Ongemerkt worden de klachten erger en gaan een sterkere invloed uitoefenen op het dagelijks leven. Wat de meeste mensen niet weten is dat er tegen deze klachten iets te doen is. Met neurofeedback kunt u veel van deze klachten aanpakken.

Meer weten?

U kunt ons altijd bellen of een afspraak maken.

SPECIFIEKE KLACHTEN

Ook bij specifieke klachten zoals chronische pijn, rusteloze benen of hoofdpijn kan neurofeedback een uitkomst bieden. Het kan verrassende resultaten geven die na een aantal behandelingen een duidelijk effect op de klachten hebben.

EFFECT

Tussen de eerste en de vijfde keer treden bij de meeste personen de eerste effecten op. een behandelreeks kan tot 10-15 keer doorlopen. Normaal gesproken vinden de eerste behandelingen 2 x per week plaats en na twee weken wordt er één keer per week behandeld.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Maandag 11 mei gaat onze praktijk gelukkig weer van start!

Voor uw en onze veiligheid houden wij ons uiteraard aan een aantal richtlijnen:

  • Komt liefst alleen naar de praktijk. Niet te vroeg en ook niet te laat.
  • Indien u niet alleen kunt komen verzoeken wij uw begeleider om in de auto te wachten totdat u klaar bent met de behandeling.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Er hangt een pompje direct rechts aan de muur.
  • Neem uw eigen handdoek mee
  • Wij dragen mondkapjes en handschoenen. Zelf bent u hiertoe niet verplicht.
  • Houd ook bij ons 1,5 meter afstand