LEES HIERONDER DE REACTIES VAN ONZE PATIËNTEN.

Meer weten?

U kunt ons altijd bellen of een afspraak maken.

10 sessies neurofeedback gehad i.v.m. frequente migraine aanvallen. Kort na het afronden van de therapie zijn de aanvallen op wonderbaarlijke wijze weggebleven. Ik kon het bijna niet geloven aangezien ik vele jaren ongelooflijk veel last had van migraine. nu, 1 jaar later, ben ik nog steeds zo goed als klachtenvrij.Veel dank aan het fantastische team van neurofeedback Brooklyn!

Anoniem, 12-12-2019

Toen ik hier binnen kwam had ik erg last van angststoornis, P.T.S.D. Ik had moeilijke jeugd, te veel was verwacht van mij. Ik functioneerde niet, had laag zelfbeeld, raakte mijn echte ik kwijt. Dankzij Neurofeedback voel ik me na 16 sessies weer zelfverzekerd, ontspannen, minder gestrest. Ik ga steeds vooruit in mijn leven. Ik voel me super en voel me echt alsof ik de wereld weer aan kan.

Anoniem, 26-07-2019

Nog steeds in behandeling met Neurofeedback. Nu met langere periodes ertussen. Jaren aan het tobben met vermoeidheidsklachten die gerelateerd zijn aan mijn fibromyalgie. Sinds de therapie veel fitter, mede ook omdat ik veel beter slaap. Ook andere klachten zijn afgenomen. Veel minder angstig, minder piekeren, rustiger in mijn hoofd. Heel af en toe nog een mindere ag, maar die accepteer ik gewoon. Ontzettend goede en lieve begeleiding. Personeel is echt top!! Absoluut een aanrader.

Vera van Boogaard, 07-06-2018

Zo sceptisch als ik was, zo blij ben ik nu. Het heeft mij enorm geholpen. Heb 10 behandelingen gehad en ben een ander mens geworden. Geen hoofdpijn meer , veel meer energie. Slaap beter. (20  jaar last van gehad)

Anoniem, 11-04-2018

Lieve allemaal, Ik zag eerste heel erg op tegen de therapie te starten. Maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Na ca 5 keer ging er een wereld voor me open. Net meer depressief, ben vrolijk , ontspannen. Hoe snel dit zoveel effect heeft gegeven is echt bizar. Elke keer weer werd ik met open armen ontvangen. Ik zou echt niks anders aanraden dan dit te doen. Ik kom zeker nog langs. Super bedankt aan de lieve mensen. Mijn dank is heel groot aan Marika. Super liefs.

Serena, 22-05-2018

Vandaag de 10e keer neurofeedback gedaan. Ik ben een ander mens geworden. Geef beter grenzen aan, onzekerheid weg, De openheid van het personeel is bijzonder, geeft je rust en laat je je thuis voelen. Samen met mijn dochter Serena hier geweest en zijn allebei andere personen geworden. Bedankt voor alle gesprekken en steun. Vooral Marika bedankt voor alle goede zorgen voor Serena.

D. Kaljee, 23-05-2018

Het heeft mij erg goed geholpen tegen ADHD. Ben van mijn medicatie af. Blij mee.

Rik, 29-05-2018

Het werkt erg goed. Ik voel mijn lichaam met sprongen vooruitgaan.

B. Prommeschenkel, 24-07-2018

Nog steeds in behandeling met neurofeedback, nu met langere tussenpozes. Jaren achtereen tobben met vermoeidheidsklachten die gerelateerd zijn aan mijn fibromyalgie. Sinds de therapie veel fitter, mede ook omdat ik veel beter slaap. Ook andere klachten zijn afgenomen. Veel minder angsten, piekeren en veel rustiger in mijn hoofd. Heel af en toe nog een mindere dag maar die accepteer ik gewoon. Heel goede en lieve begeleiding. Personeel is echt top. Absoluut een aanrader.

V.van Boogaard, 7-6-0218

Ik ben door toeval aan deze therapie gekomen. Ik had last van de restverschijnselen van een forse hersenschudding. Doodmoe, pijn over mijn hele lijf en altijd vroeg naar bed. Na een prettig intake gesprek direct begonnen met de behandeling. Na de eerste keer voelde ik al verschil. Minder druk in mijn hoofd, rustiger en beter slapen. Na drie was de pijn in mijn lijf weg en was ik veel minder moe. Na 5 keer gestopt, het was niet meer nodig. Je wordt er supervriendelijk en deskundig geholpen, en mocht het terugkomen dan weet ik waar ik naar toe kan.

Met vriendelijke groeten. Wim van Breukelen

12 oktober 2017

Geachte Team neurofeedback brooklyn

Jarenlang worstelde ik met slaapproblemen, wat inhoudt : snel in slaap vallen bij inactiviteit bijv bij TV kijken, lezen en meerijden als passagier in de auto enz. Door de neuro-therapie is dit probleem opgelost en voel ik mij stukken beter. Ik vind het heel bijzonder dat het zo goed heeft geholpen.

Dank aan het team voor de vriendelijkheid en de empathie,

met vriendelijke groet en heel veel succes,

Ria van der woude

29-11-2017

Met mijn middelste kind, 12 jaar en jongste kind , 10 jaar naar de neurofeedback. Middelste zwaar dyslectisch , onzeker en druk in zijn hoofd en slechte concentratie. Nu leest hij zoveel beter, is rustig, komt voor zichzelf op en slaapt als een blok. Daardoor beter presteren op school. Jongste sliep slecht, heel onrustig, vroeg wakker, en kon moeilijk inslapen. Valt nu rustig in slaap, geeft aan heerlijk slapen en slaapt zelfs uit !. Nu goede nachtrust en het gaat ook veel beter op school.

A.Roerdink, Almere

01-02-2018

Ikt voelde dat het geholpen had, maar toen ik de ingevulde vragenlijsten zag en het verschil duidelijk in score kon zien was ik helemaal verbaasd. Ik had de lijsten zelf ingevuld, maar het verschil was enorm. Ik kan niets anders aanraden dan “doe het”. Ik bijt geen nagels meer, ben vrolijk, ontspannen  en kan de wereld weer aan. Het is bizar hoe snel en effectief het is geweest. Ik kom zeker nog af en toe terug want voorkomen is beter dan genezen en heerlijk ontspannend. Dank aan alle lieven mensen ook !

Heel veel liefs Laura

02-03-2018

Hierbij mijn stukje over mijn bezoeken in Breukelen

Ook ik heb al jaren hinderlijke last van oorsuizen. Ik las over de mogelijkheden om dit te behandelen met de neurotherapie. Ik heb vervolgens acht behandelingen gehad en heb dit ervaren als zeer aangenaam en rustgevend. Al met al heel bijzonder. Met tevredenheid kan ik zeggen dat de klachten van het oorsuizen een stuk minder zijn geworden en er valt nu goed mee te leven. Ik zou dit iedereen willen aanraden. Tot slot mijn grote waardering voor de vriendelijke ontvangst en behandeling door het deskundige team. en voor de goede gesprekken. Alle hulde aan het team dat hier werkt.

Met waarderende groet,

Theo van Zuilekom

11-04-2018

Zo sceptisch als ik was , zo blij ben ik nu. Het heeft mij enorm geholpen. Na een aantal handelingen heb ik geen hoofdpijn meer en heb ik veel mer energie. (20 jaar last van gehad!). Wel wat last gehad van “bijwerkingen” maar dat wordt gaat nu al over.

B. Worst

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Maandag 11 mei gaat onze praktijk gelukkig weer van start!

Voor uw en onze veiligheid houden wij ons uiteraard aan een aantal richtlijnen:

  • Komt liefst alleen naar de praktijk. Niet te vroeg en ook niet te laat.
  • Indien u niet alleen kunt komen verzoeken wij uw begeleider om in de auto te wachten totdat u klaar bent met de behandeling.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Er hangt een pompje direct rechts aan de muur.
  • Neem uw eigen handdoek mee
  • Wij dragen mondkapjes en handschoenen. Zelf bent u hiertoe niet verplicht.
  • Houd ook bij ons 1,5 meter afstand