Post-Corona / Long-Covid

Mensen die ziek zijn geweest door Covid kunnen longCovid ontwikkelen. Een status van chronische klachten veroorzaakt door Corona die zeer lange tijd kunnen aanhouden zonder te verbeteren. De meeste mensen ervaren moeheid, futloos zijn, mistig brein, eindeloos kunnen slapen, niet meer kunnen concentreren of helder denken. Neurofeedback kan hierbij helpen het herstel te bevorderen!

Meer weten?

Bel ons op 0346-76 91 23 of laat een terugbelverzoek achter.

Voordelen Neurofeedback:

  • Ontspannen & pijnloos
  • Grote effectiviteit
  • Bewezen effectief
  • Geen bijwerkingen
  • Effect is blijvend
  • Behandeling is niet belastend

Mentaal niet fit?

Voelt u of uw kind zich mentaal niet fit? Doe de test en ontdek of neurofeedback therapie kan helpen!

Mensen die ziek zijn geweest door Covid kunnen longCovid ontwikkelen. Een status van chronische klachten veroorzaakt door Corona die zeer lange tijd kunnen aanhouden zonder te verbeteren. De meeste mensen ervaren moeheid, futloos zijn, mistig brein, eindeloos kunnen slapen, niet meer kunnen concentreren of helder denken. Het is niet duidelijk wat precies de oorzaak is, maar het is duidelijk dat dit een ernstige complicatie is van Covid. In de praktijk blijkt dat 1 op de 4 mensen met longCovid binnen twee jaar 100% wordt afgekeurd. De meeste mensen die longCovid geven aan het gevoel te hebben van druk in het hoofd en een soort mistgevoel in het hoofd en functioneren daarom niet meer goed.

Slapen kan eindeloos maar uitrusten is er niet bij. Het hoofd zit vol en “staat aan”. Neurofeedback kan in dit soort gevallen een uitkomst bieden door het brein als het ware te resetten. Doordat mbv neurofeedback de balans in de hersengolven kan worden hersteld kan de normale functionaliteit van het brein weer terugkeren. Doorgaans heeft dit een positief effect op het algemeen gevoel van welbevinden, energieniveau en lusteloosheid en belastbaarheid.  De kwaliteit van slapen neemt toen en daardoor kan men daadwerkelijk uitrusten waardoor de beschikbare energie overdag toeneemt.

Mentaal niet fit? Doe de test!

Voelt u of uw kind zich mentaal niet fit? Doe de test en ontdek of neurofeedback therapie kan helpen!

Neurofeedback behandeling als oplossing voor uw klachten

Neurofeedback is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode. Bepaalde klachten en ziektebeelden gaan samen met afwijkende patronen in de hersenactiviteit. Via het meten van de hersenactiviteit kunnen die patronen herkend worden. Door het beïnvloeden en trainen van de hersenactiviteit die bij bepaalde patronen horen, kan gedrag aangeleerd of afgeleerd worden. Dit wordt gedaan via geluiden via de koptelefoon. Neurofeedback is een vernieuwende behandelmethode: het is gebaseerd op het principe dat wanneer je hersenactiviteit verandert, je gedrag ook verandert. Neurofeedback is zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt. Kinderen kijken naar een leuke film en volwassenen horen ontspannende muziek.

Waarom kiezen voor een neurofeedback behandeling:

Ontspannende & pijnloze behandeling

Neurofeedback kent geen bijwerkingen

Neurofeedback behandeling is niet belastend

Effect neurofeedback is blijvend

Neurofeedback kent een grote effectiviteit

Neurofeedback is bewezen effectief

Wat is Neurofeedback?

Bekijk het in onderstaande video.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Mentaal niet fit?

Doe de test!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!